Projecten 

Verbouwing woning Barneveld
 

Neem contact op

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

De tussenwoning van dit gezin werd uitgebouwd omdat ze met 2 jonge kinderen en een hond wel wat extra leefruimte konden gebruiken. De grote lijnen stonden op papier, zoals de uitbouw, de raampartijen en de lichtstraat in het plafond. Evenals de mooie stalen tussenwand was uitgezocht. 

Ze hebben mij gevraagd mee te denken over de indelingen van de ruimtes en kleur en meubel advies.
De stijlen van het stel lagen erg uiteen en hierin hebben we een mooie mix kunnen maken van praktisch en rustig met een kleurrijke touch. 
De meubels zijn deels meegenomen en deels nieuw aan de hand van de shoppinglist. 
Nu vormt het een geheel en is er voldoende opbergruimte zoals ze graag beide wilde.

het is nu een gezellig familiehuis geworden waarin ieder de ruimte heeft en zich thuis voelt.