Neem contact op 

Een complete verbouwing van je droomhuis naast je werk en gezinsleven is tijdrovend.
Wil jij hier het liefst helemaal niet naar om hoeven kijken? En houd je niet van een eindeloze hoeveelheid aan keuzes te moeten maken?

Ik maak het gemakkelijk voor je en stel vooraf de juiste vragen zodat jij snel kunt kiezen.  In dit traject begeleid ik de verbouwing zodat jij geen zeeën van tijd kwijt bent aan al die kleinigheden die daarbij komen kijken en ik  houd en vinger aan de pols bij de levering. Kortom jij doet waar je goed in bent en ik ook. Samen komen we tot een perfect verbouwing.

Bijzonder interieurontwerp | Totale projectbegeleiding | Volledige ontzorgen
  
  
Prijs op aanvraagInterieurontwerp op maat

Totaal

Je gaat verbouwen of verhuizen en je wilt graag goede keuze maken die passen bij jullie woon-, en leefstijl. 
Dat gaat verder dan: Wat vind ik mooi? Je wilt dat je huis zo is ingedeeld dat je er op jouw manier kunt leven, ontspannen, werken misschien.. En dat in een passend geheel. Maar waar begin je? 

Door vanaf de ontwerpfase de juiste keuzes te maken voorkom je extra kosten en irritaties en voelt jouw huis echt als jouw thuis.
We bespreken samen wat typisch jou is en hoe je dat terug wilt zien in je interieur.  Met dit complete plan kun je makkelijk alle keuzes maken voor jouw perfecte verbouwing. 

- intake gesprek 1,5 uur bij jou thuis
- 3d indeling
- moodboard
- kleurenpalet advies
- stijladvies advies
- meubel en materialen advies
- Verlichtingsplan
- 3 begeleiding gesprekken
(2 tijdens ontwerpfase en 1 na verbouwing)

€ v.a 1195,00 incl btw.* Interieurontwerp 

Compleet

Is je huis  toe aan een verbouwing? En heb je al veel indelingen bedacht maar loop je vast? Een ontwerp in 3D helpt je om de knoop door te hakken.

Ik help je om jouw verbouwing te visualiseren met een 3D ontwerp. Daarin loop je door jouw eigen perfecte verbouwde huis.

Ik werk de indeling uit zoals je die zelf hebt bedacht en zoek mee naar de perfecte indeling. Zo voorkom je spijt achteraf.

€ v.a 695  incl btw.* 

3D Ontwerp 

Indeling

Pakket mogelijkheden

Deze tarieven gelden voor één ruimte van +/- 50 m2. In bepaalde gevallen kan een aangepast tarief gelden, bijvoorbeeld bij een gecombineerde woon- en eetkamer of werkkamer. met uitzondering van keuken en badkamer. hiervoor geldt een ander tarief

Binnen een straal van 15 km vanaf het centrum van Barneveld worden geen reiskosten in rekening gebracht. Daar buiten geldt een reiskostenvergoeding van € 0,19 per gereden km.