Dit is mijn verhaal 

RUST WARMTE EENVOUD

Marieke Everhardus – de Vries geboren te gemeente Barneveld in 1983.
Na mijn studie in toerisme en vele jaren werkzaam in managment ondersteuning kwam ik uit bij mijn grote liefde, interieur.
Het organiseren, enthousiasmeren en empatisch vermogen zitten mij in het bloed. Ik doe niets liever dan mijn opdrachtgevers begeleiden in het proces van verbouwen en alle keuzes die daarbij genomen moeten worden.
Mijn liefde voor reizen is gebleven. Tijdens het ontdekken van nieuwe steden en plaatsen doe ik inspiratie op en ontspan ik. Omgeving en sfeer zijn daarin alles bepalend.


Concept M is een interieurontwerpbureau dat sinds 2020 actief is in de particuliere en zakelijke markt. Variërend van volledige verbouwing tot kleinschalige opdrachten. Van woonhuis tot kantoor of hospitality omgeving. Het ultieme eindresultaat wordt bereikt door begeleiding van begin tot eind in alle mogelijke keuzes. Denk hierbij aan advies bij het maken van de juiste materiaalkeuzes, het ontwerpen van het lichtplan en de technische invulling van het ontwerp zijn onderdeel van de complete renovatie. Met vakkennis en een netwerk van professionele leveranciers worden het juiste team van vakmannen samengesteld voor de perfecte verbouwing.

De ontwerpen van Concept M onderscheiden zich door Rust Warmte en Eenvoud. Telkens opnieuw een uniek ontwerp met eigenheid van de opdrachtgevers.

Werkwijze
Doormiddel van een persoonlijke kennismaking bespreken we ideeën, wensen en klantbehoefte. Dit vertalen wij naar een uniek en esthetisch ontwerp. In de uitvoering streven wij naar zoveel mogelijk ontzorgen en focussen op een gestructureerde verbouwing. Die rust geven voor en tijdens de hele verbouwing.