Neem contact op

 Het geijkte pad

Een interieur dat bij je past 

Dit is mijn verhaal 

 Als interieurontwerper doe ik niets liever dan jou helpen met een interieur dat helemaal bij je past. Ik weet hoe belangrijk dat is. Je huis moet naadloos aansluiten op hoe je leeft en wat je belangrijk vindt. Je wilt je er lekker voelen en er tot rust komen. Maar hoe bereik je dat? In interieurwinkels verzand je in alle keuzes, je verschilt van mening met je partner of komt maar niet tot een kloppend totaalplaatje. Ik ga je helpen. Maar eerst neem ik je mee in mijn verhaal.


Liefde voor interieur

Al van jongs af aan had ik een liefde voor vormgeving en interieur. Ik was in mijn element toen ik tijdens mijn eerste bijbaantje in een interieurwinkel nieuwe merken ontdekte, in gedachten tientallen woningen inrichtte en de schoonheid van op elkaar afgestemde interieurs bewonderde. Toen al verslond ik woonmagazines en droomde ik weg bij mooie plaatjes. 

Toch besloot ik van interieur niet meteen mijn werk te maken.
Na mijn opleiding Toerisme werkte ik in het bedrijfsleven, waar ik mijn organisatorische en creatieve talent verder ontwikkelde. Na tien jaar in loondienst en de geboorte van mijn eerste kind begon de ondernemersdrift te borrelen. Ondernemen bleek een droom die perfect paste bij mijn creatieve ideeën.Thuis in je huis

Toen ik daarna een baan als projectmanager vond, raakte ik mezelf langzaam kwijt. Onder begeleiding van een loopbaancoach dacht ik na over wat ik wilde met mijn carrière. Ik ontdekte dat ik eindelijk echt mocht gaan doen wat ik leuk vond. Mijn passie voor ondernemen combineerde ik met mijn langgekoesterde liefde voor interieur. Ja! Dat was de combinatie waar ik naar op zoek was. Ik volgde een professionele opleiding interieurontwerp en startte dit bedrijf. Nu help ik jou een huis of werkruimte inrichten die naadloos aansluit op wie jij bent, zodat jij je er lekker voelt en gelukkig bent.

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?