Projecten 

Neem contact op

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Toen dit gezinshuis werd gekocht was de inrichting niet wat de nieuwe bewoners voor ogen hadden. 
Ze wilden graag een gezellige plek voor iedereen op de bank en een grote eettafel om samen aan te tafelen.

Samen met deze opdrachtgever hebben we naar de indeling gekeken van de woonkamer en de eetkamer. 
Aan de hand van een compleet interieurplan hebben ze de kleuren op de wanden gekozen, meubels uitgezocht en een grote tvkast op maat laten bouwen door een meubelmaker.
Om warmte te creĆ«ren bij het staal en de grijze plavuizenvloer heb ik een wand met hout geadviseerd. Dit past bij het industriĆ«le  karakter.
De ruimte is opgedeeld in 2 delen door een stalen wand. 

Er is een mooie mix van oud en nieuw ontstaan met als resultaat een warm een gezellig familiehuis.

Familiehuis Barneveld